Perhepolku®-verkkokurssi vanhemmille

Vaaditko itseltäsi liikaa vanhempana? Tahdotko oppia lisää itsemyötätunnosta? – Osallistu itsenäisesti tehtävälle ilmaiselle verkkokurssille!

Perhepolku®-verkkokurssin tavoitteena on vahvistaa vanhemman myötätuntoa itseään kohtaan sekä tukea myötätuntoista vuorovaikutusta parisuhteessa ja perheessä. 

Myötätunto itseä kohtaan vähentää tutkitusti ahdistusta, masennusta ja stressiä. Se tukee myös parisuhteen myönteistä vuorovaikutusta sekä lapsen tasapainoista kehitystä.

Myötätuntoa itseä kohtaan voi oppia harjoittelemalla. Perhepolku®-verkkokurssilla pääset testaamaan itsemyötätuntosi ja tutustumaan kolmeen itsemyötätunnon askeleeseen.

Kurssissa on kolme osaa: itsemyötätunto, myötätuntoinen parisuhde ja myötätuntoinen vanhemmuus. Kukin osio sisältää asiantuntija- ja tutkimustietoa, toisten perheiden vertaistarinoita, testin ja 7 tehtävää.

Kurssilla tajusin, miten paljon vaadin itseltäni ja läheisiltäni. Nyt tahdon vahvistaa myötätuntoa itsessäni ja perheessäni.

Verkkokurssi on Perhepolun® kehittäjän, väitöskirjatutkija Tellervo Uljaan suunnittelema kokonaisuus. Sen tavoitteena on tukea perheitä tutkimustiedon, vertaistarinoiden sekä pohdintatehtävien kautta.

Tervetuloa mukaan ilmaiselle verkkokurssille!